Eventmedewerker

eventmedewerker Auxilium Promotie & Advies

De eventmedewerker van Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group biedt u ook echt wat u verwacht. Uw evenement valt of staat immers met gemotiveerd en betrokken personeel. Personeel dat servicegericht is, flexibel personeel dat weet wat er verlangd wordt, een loyale eventmedewerker dat uw visitekaartje moet zijn.

Auxilium Promotie & Advies heeft een landelijk bestand aan enthousiaste medewerkers die niets liever doen dan werken op een festival of evenement. Aan motivatie geen enkel gebrek! De werkzaamheden van een eventmedewerker van Auxilium lopen uiteen van accreditatie tot parkeerbegeleiding. Klik hier voor een overzicht van hetgeen u van onze eventmedewerker mag verwachten.

eventmedewerker als helpende hand

Voor de op- en afbouw van uw event heeft Auxilium de beschikking over een hechte groep handy-men. Helpende handjes die allerlei logistieke werkzaamheden uit handen zullen nemen. Deze ‘niet lullen, maar poetsen’ groep is niet (technisch) gecertificeerd, maar kan wel een belangrijke ondersteunende rol spelen ten behoeve van allerlei noodzakelijke werkzaamheden.

Bijvoorbeeld ten behoeve van het plaatsen van (drang)hekken, afzetten parkeerplaatsen,  het inrichten van bars en andere locaties, het ophangen van banners en plaatsen van ander decoratiemateriaal, het begeleiden van verkeer, begeleiden van deelnemers naar hun standplaats, schoonmaak- en andere opruimwerkzaamheden etcetera.

verkoopunits en event kiosk

Naast de inzet van een eventmedewerker verzorgt Auxilium voor vele klanten een diversiteit aan trailers die ingezet worden op events. Deze units kunnen ingezet worden voor de verkoop van uw merchandising of als branding voor uw merk.

Auxilium heeft ook enkele Event Kiosk-concepten ontwikkeld. Event Kiosk is ontstaan uit de behoefte van event organisatoren om alle gasten extra services aan te kunnen bieden. Services die voorzien in de dagelijkse behoeften van alle bezoekers en bijdragen aan een hogere waarde perceptie van het evenement. De Event Kiosk verkoopt producten die voorzien in deze event behoefte, onder andere:

  • candy & refreshments voor een frisse adem;
  • beauty & care producten als zonnebrandcrème, lippenbalsem en haargel;
  • convenience & fun artikelen als oordoppen, regenbescherming, telefoonopladers etcetera.
  • tabaksartikelen;

Maar uiteraard kunnen ook merchandise artikelen van het evenement zelf in het assortiment worden opgenomen!! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

 

gerelateerde onderwerpen: | promotieteam | host & hostesses | beursmedewerkers |