EVENT CREW & SUPPORT

Event ondersteuning Auxilium

Uw event valt of staat met gemotiveerd en betrokken personeel. Personeel dat servicegericht is, flexibel personeel dat weet wat er verlangd wordt, loyaal personeel dat uw visitekaartje moet zijn.

 

Naast het leveren van personeel verzorgt Auxilium voor vele klanten een diversiteit aan trailers die ingezet worden op events. Deze units kunnen ingezet worden voor de verkoop van uw merchandising of als branding voor uw merk. Exposure gegarandeerd!

Event en horeca crew

 

EVENTMEDEWERKERS

Auxilium Promotie & Advies heeft een landelijk bestand aan enthousiaste medewerkers die niets liever doen dan werken op een festival of evenement. Aan motivatie geen enkel gebrek!

 

Voor de op- en afbouw van uw event heeft Auxilium de beschikking over een hechte groep handy-men. Helpende handjes die allerlei logistieke werkzaamheden uit handen zullen nemen. Deze ‘niet praten, maar poetsen’ groep is niet (technisch) gecertificeerd, maar kan wel een belangrijke ondersteunende rol spelen ten behoeve van allerlei noodzakelijke werkzaamheden. Klik hier voor een overzicht van alle diverse werkzaamheden waarvoor u onze eventmedewerkers kunt inzetten.

 

Lees meer
 
 

HORECATEAM

Een no nonsens mentaliteit en representativiteit is in de horeca branche uiterst belangrijk! De horeca medewerkers van Auxilium Promotie & Advies zijn specialist in het horeca vak en weten precies wat men van hen verwacht.

 

Ons horecateam kan ingezet worden als extra handjes tijdens evenementen, beurzen en congressen. Maar ook tijdens speciale horeca-acties staan onze stressbestendige medewerkers hun mannetje. Een combinatie van de 3K’s: kracht, kennis en kunde.

 

 

 
 

verkoopunits

Naast het leveren van personeel verzorgt Auxilium voor vele klanten een diversiteit aan trailers en andere units die ingezet worden op events. Deze units kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor de verkoop van uw merchandising of maar kunnen ook dienen als blikvanger (branding) voor uw merk.

 

Voor al uw promotionele, sales- of hospitality-activiteiten beschikken wij  over een uitgebreid assortiment opvallende en hypermoderne én retro verkooptrailers, waaronder stijlvolle Amerikaanse bussen en caravans. Op www.brandgear.nl krijgt u een goed overzicht van alle mogelijkheden.

 
 

EVENT KIOSK

Naast de (verkoop) trailers  heeft Auxilium enkele Event Kiosk-concepten ontwikkeld. Event Kiosk is ontstaan uit de behoefte van event organisatoren om alle gasten extra services aan te kunnen bieden. Services die voorzien in de dagelijkse behoeften van alle bezoekers en bijdragen aan een hogere waarde perceptie van het evenement. De Event Kiosk is 1 verkooppunt waar verschillende producten worden verkocht die voorzien in deze dagelijkse behoefte:

  • candy & refreshments voor een frisse adem;
  • sigaretten en andere rookartikelen;
  • beauty & care producten als zonnebrandcrème, lippenbalsem en haargel;
  • convenience & fun artikelen als oordoppen, regenbescherming, telefoonopladers etcetera.

Maar uiteraard kunnen ook merchandise artikelen van het evenement zelf in het assortiment worden opgenomen!!  Klik hier om alle informatie omtrent de Event Kiosk te downloaden.

 
Scroll Up