ENQUETEURS EN AUDITOREN

Marktonderzoek

U wilt de juiste beslissingen nemen voor uw organisatie? Hiervoor heeft u volledige en betrouwbare informatie nodig welke niet altijd voorhanden is. Marktonderzoek is hiertoe de uitgelezen methode door middel van een enquête of audit.

 

Enquêteren en auditeren is een discipline die aparte focus vereist. Om deze focus en kwaliteit te waarborgen heeft de Aux Fieldmarketing Group deze disciplines in een aparte divisie samengebracht: Target Questions.

 

Target Questions is als onderzoeksbureau gespecialiseerd in enquêtes en audits en werkt zowel  voor commerciële bedrijven als voor non-profit organisaties.

Enquête en audit

 

ENQUÊTEURS

Het streven van een enquête moet altijd zijn om objectieve, volledige en een vrije mening van de bevraagden te krijgen. Geen vak zo lastig als enquêteren. Hoe zorg je ervoor dat respondenten meewerken aan een enquête? Hoe zorg je ervoor dat ze de vragen goed beantwoorden?

 

Een objectieve en betrouwbare enquête houden klinkt eenvoudiger dan het is. Zowel de manier waarop de enquête aangeboden wordt als de inhoud kan de uitslag behoorlijk beïnvloeden.

 
 

KWALITEIT ENQUÊTEURS

Enquêteurs inzetten voor zaken die u graag wilt onderzoeken? Onze enquêteurs benaderen uw doelgroep één op één en op een persoonlijke wijze. Waar uw doelgroep zich ook bevindt, op beurzen, events, in winkelcentra ,op Schiphol of in bioscopen het is overal mogelijk om enquêtes te laten afnemen .

 

Onze enquêteurs selecteren we zodanig dat zij bij uw merk, product of dienst passen. Onze medewerkers worden vooraf getraind en ingelicht zodat zij alle benodigde informatie tot hun beschikking hebben over uw merk, product of dienst.

 
 

AUDITOREN

Organisaties komen er steeds vaker achter dat het houden van audits een impuls geeft aan de ontwikkeling van hun organisatie. Een audit geeft inzicht in de sterke punten van een organisatie, eventuele punten ter verbetering en wat van belang is voor de toekomst.

 

Auxilium wordt door diverse opdrachtgevers gevraagd te ondersteunen bij de opzet van een kwaliteitssysteem tot aan de daadwerkelijke uitvoering van de audits. Waar in Nederland uw doelgroep zich ook bevindt, onze auditoren reizen het hele land door om kwalitatieve en objectieve audits af te nemen.

 
 

KWALITEIT AUDITOREN

Wij realiseren ons terdege dat onze auditoren contact zullen hebben met de voor u zo belangrijke klant (extern) of medewerkers (intern). Al onze auditoren zijn dan ook geselecteerd op ervaring, kwalificaties, communicatieve vaardigheden en gedrevenheid.

 

Onze auditoren worden vooraf goed getraind en ingelicht zodat zij alle benodigde informatie tot hun

 

 
Scroll Up