ENQUÊTEUR

Enquête-team van Auxilium

Een enquêteur inzetten voor zaken die u graag wilt onderzoeken?  De enquêteurs van Auxilium Promotie & Advies benaderen uw doelgroep één op één en op een persoonlijke, ongedwongen en vriendelijke wijze. Een objectieve en betrouwbare enquête houden klinkt eenvoudiger dan het is. Zowel de manier waarop de enquête aangeboden wordt als de inhoud kan de uitslag behoorlijk beïnvloeden.

Enquêteur met het juiste profiel

 

Kwaliteit enquêteurs

Onze enquêteurs selecteren we zodanig dat zij bij uw merk, product of dienst passen. Onze medewerkers worden vooraf getraind en ingelicht zodat zij alle benodigde informatie tot hun beschikking hebben.

 

Auxilium hanteert een onderscheid naar het niveau en de moeilijkheidsgraad van de enquêtes en past haar selectie van enquêteurs hierop aan. Een enquête bestaande uit gesloten vragen vereist immers een ander profiel enquêteur dan een enquête, waarbij de enquêteur meer in de rol van interviewer duikt.

 
 

Mogelijkheden enquêteren

Waar uw doelgroep zich ook bevindt, op beurzen en events in winkelcentra of op festivals, op Schiphol of in bioscopen: het is overal mogelijk om enquêtes te laten afnemen door de enquêteurs van Auxilium Promotie & Advies. De mogelijkheden bij Auxilium op een rijtje:

  • hulp bij samenstellen (online) enquête
  • advies over locaties waar te enquêteren
  • werving, selectie en planning enquêteurs
  • verwerking enquêtes en rapportages

 
 

Target Questions

Enquêteren is een discipline die aparte focus vereist. Om deze focus en kwaliteit te waarborgen heeft de Aux Fieldmarketing Group deze disciplines in een aparte divisie samengebracht: Target Questions .

 

Target Questions garandeert betrouwbare en heldere resultaten uit enquêtes, weergegeven in een rapportage naar uw wens. Duidelijk, overzichtelijk en met concrete conclusies waar u meteen mee uit de voeten kunt.

 
Scroll Up