Bioscooppromoties

Bioscoop: complete experience

Bioscooppromoties door Auxilium Promotie & Advies. Auxilium helpt u om uw doelgroep te vinden op de meest relevante locaties zoals winkelcentra, stations, horeca, evenementen en de bioscoop. Auxilium mag Pathé, Jean Mineur Mediavision en Foxscreen tot haar klanten kring rekenen. Een netwerk van 33 miljoen personen per jaar! Door onze jarenlange ervaring met opvallende promotie acties in de bioscopen hebben wij veel kennis vergaard van de werkwijze, het bezoekersprofiel en de mogelijkheden in de bioscopen en regelen wij opvallende promoties.

De bioscoop van nu is in ontwikkeling. De kwaliteit van het comfort en van de facilitaire en restauratieve voorzieningen is gestegen, films worden aangeboden in 3D of IMAX beleving en ook de classics zijn weer te bewonderen.

Bioscoopondernemers investeerden niet alleen in een uitbreiding van de capaciteit, er werd ook sterk ingezet ook technologische vernieuwing en nog meer aandacht voor de klant. Zowel het aanbieden van een gezellig avondje uit als het creëren van een ontmoetingsplaats waar mensen ook terecht kunnen voor speciale evenementen en alternatieve programmering is door de bioscopen en filmtheaters extra aandacht gegeven. De bezoeker ervaart bioscooppromoties als de laatste schakel in een complete experience.