Beursmedewerkers

Beursmedewerkers die indruk maken!

Een succesvolle beurs wordt naast een goed doordacht concept voornamelijk bepaald door een representatieve, servicegerichte stand-crew met enthousiaste beursmedewerkers. Auxilium verzorgt voor vele opdrachtgevers de juiste standbemanning tijdens beurzen, congressen, evenementen. Maar ook voor andere activiteiten als openingen van winkelcentra, dealershows en recepties.

 

De professionele host en hostessen van Auxilium zijn zeer flexibel en inzetbaar op diverse vlakken. Zij zijn servicegericht, enthousiast, representatief en spreken diverse talen. Dat is dé beursmedewerker van Auxilium. Absolute doelstelling is dat onze host en hostessen één zijn met uw product of uw organisatie

Beursmedewerkers Auxilium: uw visitekaartje!

 

ENERGIEK EN ENTHOUSIAST

Beurzen en congressen impliceren vaak lange dagen en zere voeten. Ondanks deze ongemakken zal onze standbemanning toch altijd vriendelijk blijven en ervoor zorg dragen dat het uw klanten aan niets ontbreekt.

 

Onze hostessen zien een stresssituatie als een uitdaging die zij altijd aangaan met een stralende glimlach en een vriendelijk woord. Kortom energiek en enthousiast! Indien gewenst kan Auxilium zorg dragen voor representatieve uniforme kleding. Naamsbadges zullen niet ontbreken.

 

 
 

Beurstraining

Tijdens een beurstraining wordt door middel van simulatie geoefend op gesprekken en onverwachte situaties tijdens de beurs. Maar ook algemene zaken als fysieke houding, algemene verbale aandachtspunten, het verwerken van bijvoorbeeld prospects of gastgegevens en natuurlijk uiterlijke verzorging komen tijdens deze training uitgebreid aan bod.

 

De beursmedewerkers worden tot in het kleinste detail op hun verantwoordelijke werkzaamheden voorbereid, waardoor uw bedrijf, merk of activiteit de uitstraling en aandacht krijgt die het verdient!

 

gerelateerde onderwerpen: | hospitality | hostessen | hostess travel service | modellen | gridgirls |

 
Scroll Up