Over Auxilium

Auxilium

Sinds de oprichting in 1989 heeft Auxilium Promotie & Advies, gevestigd in Amsterdam, zich ontwikkeld tot een toonaangevend full-service promotiebureau. Met een schat aan ervaring bieden wij niet alleen ondersteuning in promotionele activiteiten, maar zijn we ook een betrouwbare partner in hospitality, sales activaties en evenementenondersteuning.

Als de exclusieve Nederlandse partner van the Staffing Collective, een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde promotie- en evenementenbureaus, strekt onze expertise zich uit over meer dan 30 landen. Dit stelt ons in staat om zowel lokale als internationale campagnes met uitzonderlijke efficiëntie en creativiteit uit te voeren.

Ontdek hoe Auxilium Promotie & Advies uw merk kan versterken met onze bewezen lokale en internationale promotiestrategieën. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakte oplossing die past bij uw unieke behoeften.

Werkwijze en teams

Auxilium Promotie & Advies zet voor elke campagne zorgvuldig geselecteerde teams in, afgestemd op de unieke eigenschappen van uw merk of product. Ons selectieproces benadrukt niet alleen de noodzaak van een basale affiniteit met de taak, maar ook het vermogen om een extra emotionele laag aan de merkbeleving toe te voegen. Elk teamlid wordt gezien als het visitekaartje van uw merk, essentieel voor het succes van de campagne.

We voorzien elk lid van een uitgebreide training en een actiemanual die dient als leidraad en naslagwerk. Dit garandeert dat iedereen volledig is voorbereid op de specifieke eisen van de actie. Dagelijkse briefings zorgen ervoor dat het team op de hoogte blijft van alle relevante details, wat resulteert in een consistente en kwalitatieve merkpresentatie gedurende de gehele campagne.

Projectmanagement Auxilium

Auxilium Promotie & Advies biedt integraal projectmanagement voor uw promotionele campagnes, van strategieontwikkeling tot uitvoering. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons, inclusief:

  • Eindverantwoordelijkheid: Wij zijn uw centrale contactpunt voor alle aspecten van de campagne.
  • Conceptvertaling en -bewaking: Wij zorgen dat het oorspronkelijke concept trouw wordt gevolgd en bewaakt.
  • Budgetbeheer: Strikte budgettering en bewaking om financiële efficiëntie te garanderen.
  • Logistieke coördinatie: Van warehousing tot locatieplanning, wij regelen het allemaal.
  • Materiaalontwikkeling en derde partijen beheer: Productie van promotiematerialen en interactie met externe leveranciers.
  • Teammanagement: Samenstelling, briefing, en training van promotieteams, inclusief de coördinatie met partnerbureaus.
  • Voortdurende monitoring en aanpassing: Wij houden de vinger aan de pols voor tijdige bijsturing van de campagne.

U blijft continu op de hoogte van de voortgang en ontvangt na afloop een uitgebreide rapportage met een kosten/batenanalyse en aanbevelingen voor toekomstige acties. Ons doel is niet alleen het succes van de huidige campagne, maar ook voortdurende verbetering en optimalisatie voor toekomstige promoties.