SPECIAL SERVICES

ondersteunende diensten

 

Fotomarketing teams

Fotomarketing is een effectieve manier om een band te creëren met uw doelgroep. Iedereen krijgt zijn of haar foto in principe direct mee naar huis van ons fotomarketing team.

 

Promotiebureau Auxilium Promotie & Advies regelt dit voor u op alle mogelijke manieren, afhankelijk van uw doelstelling. Auxilium draagt zorg voor een foto sample face to face, maar biedt ook digitale alternatieven.

Lees meer
 
 

Enquêteren en auditeren

U wilt de juiste beslissingen nemen voor uw organisatie? Hiervoor heeft u volledige en betrouwbare informatie nodig welke niet altijd voorhanden is. Marktonderzoek is hiertoe de uitgelezen methode door middels van enquêteren en auditeren. Enquêteren en auditeren is een discipline die aparte focus vereist. Om deze focus en kwaliteit te waarborgen heeft de Aux Fieldmarketing Group deze disciplines in een aparte divisie samengebracht: Target Questions.

Target Questions is als onderzoeksbureau gespecialiseerd in enquêtes en audits en werkt zowel  voor commerciële bedrijven als voor non-profit organisaties.

Lees meer
 
 

Goodiebags

Als het gaat om goodiebags is er maar één specialist: BagOffice, net zoals Auxilium en Target Questions onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group. Zonder twijfel vormt de goodiebag momenteel een van de meest impactvolle marketingmogelijkheden. Inhoud en uitstraling van de bag kunnen feilloos worden afgestemd op de doelgroep en het moment. Daarnaast dragen BagOffice goodiebags bij aan de positieve ervaring van het betreffende event.

 

Lees meer
 
Scroll Up