AIRPORT RETAILSERVICE

airport retailservice: aandacht voor uw product

In de internationale omgeving van de luchthaven heeft u behoefte aan een resultaatgerichte aanpak van salespromotions en aandacht voor uw merk. Reeds jarenlang worden vele merken vertegenwoordigd door onze brand ambassadors en salespromotors op de luchthavens, Schiphol Airport Amsterdam, Brussels Airport Zaventem en Charleroi Airport. Zowel voor als achter de douane.

 

Onder andere Unilever, Courvoisier, Hendrick’s Gin, Moët Hennessy, Licor 43, Glenfiddich, Jim Beam, Leonidas en nog vele andere merken mogen wij tot ons portfolio rekenen. Prachtige merken die van onze Airport Retailservice gebruik hebben gemaakt.

sales promotors en brand ambassadors voor airport retailservice

 

sales promotors

Door een proactieve houding, commercieel inzicht en ervaring laten onze medewerkers de doelgroep op een persoonlijke en innemende manier kennismaken met uw merk of product.

 

Al onze medewerkers op de luchthavens spreken minimaal correct Nederlands en Engels. Naast deze basis talen hebben wij ook teams die o.a. Mandarijn, Russisch, Frans, Duits, Spaans en Portugees spreken.

 

Naast het verzorgen van de meest geschikte sales en promotiemedewerkers, het bijhouden en verwerken van alle verkoopresultaten in overzichtelijke rapportages, verzorgt Auxilium voor u de gehele (vaak langdurige) administratieve procedure omtrent de benodigde toegangspassen,

 
 

brand ambassadors

Een Brand Ambassador vertegenwoordigt uw merk op regelmatige basis en vormt daarmee uw oren en ogen van uw bedrijf op de momenten dat u niet aanwezig kan zijn.

 

Naast het verhogen van de sales en naamsbekendheid controleert de Brand Ambassador ook de positie en voorraden van uw merk. En die van uw concurrent!

 

Om van een afstand inzicht op uw promotie te krijgen, ontvangt u op regelmatige basis updates, resultaten, feedback en op maat gemaakte online evaluaties. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het verloop van de sales of promotie actie en krijgt u een helder inzicht in uw klanten. Klik HIER voor een uitgebreide case.

 
 

shopping stimulate programma

Auxilium onderscheidt zich ook in het meedenken over de beste invulling van uw sales promotie activiteit, zowel op luchthavens als op andere locaties. Om optimale resultaten te behalen hebben wij op maat gemaakte programma’s ontwikkeld, al dan niet in combinatie met salespromotors of brand ambasadeurs. Een voorbeeld is ons Shopping Stimulate Program. Dit programma is een combinatie van verschillende controles en verkoop stimulerende taken, zoals:

  • display en POS checks
  • store checks
  • voorraad controles
  • concurrentie checks
  • evaluaties en rapportage verwerking
  • enquêtes afnemen
  • uitvoer beloningssysteem winkelpersoneel
gerelateerde onderwerpen: | sales promotion | merchandising | mystery shopper |

 

 
Scroll Up