Auxilium Hospitality AHOY Rotterdam

Geen tweede kans voor een eerste indruk!

Auxilium Hospitality Service

Op zoek naar gastvrouwen of gastheren voor uw beurs of evenement in AHOY Rotterdam?  Dan bent u bij Auxilium Hospitality Service aan het juiste adres!  De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 30 jaar lange ervaring met o.a. professioneel getrainde hosts & hostesses, stand- en beursbemanning en modellen. Niet alleen met AHOY Rotterdam, maar ook met o.a. Jaarbeurs Utrecht, de RAI Amsterdam en Expo Houten heeft Auxilium goede samenwerkingen. Jaarbeurs Utrecht heeft Auxilium zelfs geselecteerd als enige preferred supplier voor de levering van elke gastvrouw, gastheer of hostess bij Jaarbeurs voor alle standhouders uit binnen- en buitenland.

AHOY ROTTERDAM

“We breath hospitality”. Dat is de slogan die AHOY Rotterdam gebruikt en ook naadloos aansluit bij Auxilium Hospitality Service. AHOY is één van de grootste overdekte evenementenhallen van Nederland. AHOY is een accommodatie voor beurzen, tentoonstellingen, congressen en vergaderingen in Rotterdam. Een aantal bekende beurzen of evenementen in Ahoy Rotterdam waar u Auxilium Hospitality Service kunt ontmoeten: Event Summit, ABN AMRO World Tennis Tournament, Peftec, Wooning Zesdaagse en North Sea Jazz. Kijk verder op de jaarkalender van AHOY.

maatwerk

Elke gastvrouw of gastheer dient perfect aan te sluiten bij uw wensen. Aan de hand van de door u gestelde criteria maakt Auxilium Hospitality Service vanuit haar kantoor in Amsterdam een selectie van dames/heren die 100% aan uw profiel voldoet. Bent u dus op zoek naar een professionele gastvrouw of gastheer voor uw stand of event, een elegant hospitality model of een hostess of host, neem gerust contact met ons op. U kunt altijd bellen met ons kantoor in Amsterdam op tel.: 020-4200860 of vul direct het contactformulier in. Wij en onze gastvrouwen & gastheren staan graag voor u klaar en nemen met plezier het werk uit handen!