full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
Presentatie

Wie is Auxilium?

AUXILIUM – uw full service fieldmarketing partner en expert op het gebied van promoties, hospitality en sales & retail. Auxilium specialiseert zich in het doeltreffend onder de aandacht brengen van uw product, merk of dienst bij de juiste doelgroep.

Wij zijn uw full service fieldmarketingbureau!

Laat ze jouw merk ervaren

Auxilium biedt diverse diensten om jouw merk optimaal te presenteren. Van effectieve promotie en gastvrije hospitality, tot verkoopondersteuning met sales & retail We creëren onvergetelijke ervaringen met events en entertainment, en leveren op maat gemaakte goodiebags. Daarnaast ondersteunen we jouw merk wereldwijd met onze travel retail diensten. Bij Auxilium draait het om resultaat en impact.
Promoties

Boost uw merkervaring met de creatieve en interactieve promotiediensten van Auxilium. Ons professionele promotieteam zet jouw merk op de kaart, van gerichte flyeracties en samplingteams tot smakelijke tastings. Met foto marketing leggen we de mooiste momenten vast, en onze enquêtes zorgen voor waardevolle inzichten. Voor extra aandacht bieden we unieke thema karakters die jouw promotie onvergetelijk maken. Auxilium zorgt ervoor dat jouw merk opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Sales & Retail

Verhoog uw verkoopcijfers met het gepassioneerde salesteam en de doeltreffende retailoplossingen van Auxilium. Onze sales promoties en gerichte merchandising zorgen voor optimale productplaatsing en zichtbaarheid. Met efficiënte fulfilment en overtuigende productdemonstraties brengen wij uw merk direct bij de klant. Daarnaast bieden we mystery shopping om de klantbeleving te evalueren en te verbeteren. Bij Auxilium zetten we alles in om uw verkoopdoelen te overtreffen.

Entertainment

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met het entertainment van Auxilium. Van getalenteerde artiesten en spetterende shows tot unieke acts die uw gasten versteld doen staan. Ons entertainmentaanbod varieert van professionele dansers en muzikanten tot spectaculaire vuurspuwers en acrobaten. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor de juiste sfeer en energie die perfect aansluit bij uw evenement. Met Auxilium Entertainment til je elk event naar een hoger niveau.

Hospitality

Geef uw gasten een warm welkom met de ervaren hosts en hostessen van Auxilium. Onze hosts & hostessen zorgen voor een professionele ontvangst, terwijl onze beursmedewerkers ervoor zorgen dat elk evenement soepel verloopt. Met onze Hostess Travel Service begeleiden we gasten op locaties zoals luchthavens en terminals. Daarnaast bieden we representatieve modellen & grid girls die uw merk stijlvol vertegenwoordigen. Bij Auxilium draait alles om gastvrijheid en een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Travel Retail

Versterk uw merkzichtbaarheid in de travel retail met de ervaren brand ambassadors en salespromotors van Auxilium. Wij bieden professionele hospitality en zorgen ervoor dat uw klanten zich welkom voelen, waar ze ook zijn. Onze in-store staffing zorgt voor deskundige begeleiding en een uitstekende klantbeleving, waardoor uw merk optimaal wordt gepresenteerd op luchthavens en andere reislocaties. Met Auxilium zet u uw merk wereldwijd in de spotlight.

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises