full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Promoties

Aan de slag met promoties

Het inzetten van een promotieteam is een positief en krachtig medium om uw merk of product aan de doelgroep te presenteren of (extra) onder de aandacht te brengen. Het geeft de mogelijkheid om persoonlijk met uw doelgroep te communiceren en extra meerwaarde aan uw product of dienst toe te voegen.

Dit zijn onze promoties

Laat ze jouw merk ervaren

Auxilium ontwikkelt originele en effectieve promotieacties. Van concept tot paperclip. Met meer dan 35 jaar ervaring en expertise heeft Auxilium bewezen in staat te zijn diverse soorten promotieacties te organiseren met het hoogste resultaat!
Directe, persoonlijke interactie

Onze promotieteams bieden een unieke kans voor een-op-eencommunicatie met uw doelgroep, waardoor uw merk of product op een directe en krachtige manier wordt gepresenteerd. Dit zorgt voor een persoonlijke band en verhoogt de betrokkenheid. 

Op maat gemaakte promotiecampagnes

Met meer dan 35 jaar ervaring ontwikkelt Auxilium originele en effectieve promotieacties, volledig afgestemd op uw merkdoelen. Van concept tot uitvoering, wij zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht voor maximaal resultaat. 

Bewezen succes en expertise

Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren en promotievormen, garanderen wij het hoogste resultaat. Onze promotieteams voegen extra meerwaarde toe aan uw product of dienst, wat leidt tot een grotere impact en merkherkenning. 

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises