full service fieldmarketing agency – sinds 1989
/
/
Flyerteams

Aan de slag met flyerteams

Bij Auxilium zorgen onze flyerteams voor een effectieve manier om uw merk, product of dienst direct onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Of het nu gaat om drukke winkelstraten, evenementen of beurzen, wij zorgen ervoor dat uw boodschap impactvol wordt overgebracht. Onze flyerteams zijn getraind om niet alleen flyers uit te delen, maar ook om interactie aan te gaan met het publiek, zodat uw merk op een persoonlijke en overtuigende manier wordt gepresenteerd.

Dit zijn onze flyerteams

Laat ze jouw merk ervaren

Elke flyeractie is volledig op maat gemaakt om te voldoen aan uw specifieke doelstellingen en doelgroep. We kiezen zorgvuldig de juiste locaties en tijdstippen voor optimale impact. Onze medewerkers zijn goed voorbereid en ingelezen op uw merk, zodat ze niet alleen informatie kunnen geven, maar ook eventuele vragen van potentiële klanten kunnen beantwoorden. Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloze organisatie, van logistiek tot materiaal, zodat uw flyeractie efficiënt en succesvol verloopt.
Succesvolle flyeracties

Onze getrainde teams zorgen ervoor dat elke flyer niet alleen wordt overhandigd, maar dat ook de kernboodschap direct wordt gecommuniceerd om interesse te wekken en ervoor te zorgen dat de flyer daadwerkelijk wordt gelezen.

Maatwerk en zichtbaarheid

Er is een mogelijkheid om uw flyeracties te versterken voor extra zichtbaarheid door middel van een branded stand, drukwerk, etc. Auxilium zorgt voor de volledige logistiek, van ontwerp tot distributie.

Strategische locaties

Onze flyerteams zijn actief op diverse locaties van bioscopen tot stadscentra. Door een locatieplan met tijdschema’s en de inzet van gemotiveerde medewerkers, garanderen we optimale bereikbaarheid van uw doelgroep.

Jouw fieldmarketing partner

Boost je merk
De klanten van AUX variëren van groot tot klein, van bioscoop tot drank, van Heineken tot Durex, van overheid tot luchthaven, van televisiezender tot snoepfabrikant. Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn bij ons de afgelopen 35 jaar de revue gepasseerd en daar komen steeds nieuwe klanten bij.
Omroep Gelderland
Jean Mineur
Championship Arabian Horses
Intercruises