Promotiebureau Zwolle

Zoekt u een promotiebureau in de regio Zwolle? Promotiebureau Auxilium Promotie & Advies is opgericht eind 1989. Door haar schat aan ervaring heeft zij zich ontwikkeld tot een full service promotiebureau. Een bureau dat naast ondersteuning in promotionele activiteiten ook een betrouwbare partner is gebleken op het gebied van o.a. hospitality, sales activaties en event ondersteuning.

 

Auxilium zorgt er voor dat merken, producten en diensten op doeltreffende wijze onder de aandacht worden gebracht van uiteenlopende doelgroepen, op verschillende locaties en de variabele tijdstippen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en in  2017 is een tweede vestiging in Zwolle geopend.

 

 

 

Expert in promotionele acties

De klanten van promotiebureau Auxilium Promotie & Advies, onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group, variëren van groot tot klein, van automerk tot radiostation, van overheid tot luchthaven, van bioscoop tot drank, van televisiezender tot snoepfabrikant.

Allerlei soorten merken, producten en diensten zijn de afgelopen 28 jaar de revue gepasseerd en daar komen nog steeds nieuwe klanten bij. Ook in de regio Zwolle verzorgen wij de ontwikkeling en uitvoering van veel promotiecampagnes voor onze klanten.

 

Voor elke actie wordt een selectie van medewerkers samengesteld, die de gehele actieduur zullen werken. Het profiel medewerkers is afhankelijk van het product/merk of de doelgroep. Elke klant en elk merk heeft een eigen identiteit. Voor onze medewerkers geldt hetzelfde. In overleg met de klant wordt vooraf een duidelijk en uitgebreid profiel opgesteld.

 

Auxilium - promotiebureau Zwolle voor Oost en Noord Nederland

Het hoofdkantoor van Auxilium is gevestigd in Amsterdam. In  2017 is de tweede vestiging geopend in Zwolle. De stad Zwolle geldt als portaal naar Oost en Noord Nederland, waardoor Auxilium in staat is nog meer service te bieden in belangrijke steden als  Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Omvangrijke plaatsen waar veel gebeurt op zakelijk gebied.

 

Promotiebureau Auxilium is ook toegetreden tot de businessclub Club 2018 Leeuwarden-Fryslân 2018, want natuurlijk staat Leeuwarden  in 2018 centraal als de culturele hoofdstad van Europa!

 

Niet alleen voor landelijke acties, maar ook regionaal kan Auxilium veel effectiever en kostenbesparend haar services aanbieden. Door de kortere afstand is snel overleg met de klant mogelijk. Ook heeft Auxilium de mogelijkheid  om bewezen concepten in de Randstad in deze regio uit te rollen. Daarnaast is Auxilium in staat om, ten behoeve van alle regionale acties, de juiste focus en hulp te bieden die deze acties verdienen. Of het nu gaat om actie-locatie planning of het aansturen van de teams die uiteraard de taal van de doelgroep spreken.Onze regionale kennis in combinatie met de aanwezige ervaring dragen gegarandeerd bij aan het succes van uw acties en campagnes.

 

 

Auxilium Zwolle is gespecialiseerd in ondersteuning via promotieteams, flyerteams, sampleteams, hostess. Maar de dienstverlening richt zich ook op sales& retailservices, eventbemanning en support, marktonderzoek door middel van enquêtes en audits of het leveren van goodiebags.

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze vestiging te Zwolle:

 

Assendorperdijk 1 , 8012 EG Zwolle

Contactpersoon: Dave Rijkse

Tel: 088 4200 890

E-mail: dave@aux.nl

offerte aanvragen 

 

 

 

 

Zwolle : events en locaties

Auxilium helpt u om uw doelgroep te vinden op de meest relevante locaties. Van bioscopen tot winkel- en stadscentra, van horeca outlets tot parkeergarages, van festivals tot evenementen , van elke locatie weten wij wie er komt en wanneer, zodat uw product altijd op het juiste moment in de juiste handen terecht komt!

In en in de omgeving van Zwolle kunt u onze teams bijvoorbeeld tegenkomen op de volgende locaties.

 

Events in en in de omgeving van Zwolle

 • Straatfestival Zwolle
 • Stadfestival
 • Bevrijdingsfestival Zwolle
 • Blauwvingerdagen Zwolle
 • Zomerkermis
 • Remember the 90’s
 • Koningsdag
 • Pinksterconcert regio Zwolle
 • Kunsten op straat, Culinair Zwolle

 

Promotie locaties in Zwolle:

 • PEC Zwolle Stadion.
 • IJsselhallen
 • ArtEZ Conservatorium
 • Odeon
 • Ecodrome

Scroll Up